voorjaar 2018
Cursusplanning staat online!
Nieuw in ons aanbod: treibbal
Deze cursus is net als Canine Freestyle (Dog Dance) op de woensdag middag en is voor zowel volwassenen als (oudere) kinderen geschikt die graag op een leuke, actieve en uitdagende manier met hun hond bezig willen zijn!
nieuw: hondenmassage!
plan nu een afspraak in!

Trainen met uw hond?

U wilt met veel plezier op een positieve manier trainen met uw hond? Of u wilt graag weten waarom een hond bepaald gedrag vertoont? Vindt u het belangrijk om een goede band met uw viervoeter op te bouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij helpen u uw hond goed te leren begrijpen, waardoor u uw hond op de juiste manier weet te begeleiden, te trainen en op te voeden.

Plezier in en met elkaar: de start van een goed hondenleven!

De Hondeninstructieschool

De hondenschool in de regio Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Velsen, Wijk aan Zee, Uitgeest, IJmuiden, Velserbroek en omstreken.

• Advisering en begeleiding op maat
  • Een gevarieerd cursusprogramma
  • Werken aan een goede baas-hond relatie
  • Kleine groepen en veel persoonlijke aandacht
  • Veel aandacht voor het beter leren begrijpen en ‘lezen’ van uw hond
  • Gediplomeerde instructeurs
  • Gediplomeerd kynologisch gedragstherapeut
  • Ook voor hondenmassage!