Welkom op de nieuwe website!

Welkom op de nieuwe website!

Supertrots zijn we op de nieuwe website! Alle eer gaat naar Danielle van Roon, die met ontzettend veel geduld en precisie al mijn wensen wist te gieten in deze frisse, handige en overzichtelijke site. Met een persoonlijke en toegankelijke insteek. Want, hoe leuk is het om allemaal bekende honden tegen te komen op de site. Van cursisten en oud-cursisten en hier en daar 1 van mijn eigen honden. Met de mogelijkheid om leuke nieuws-items en foto’s te delen via de nieuws-pagina. En de mogelijkheid je in te schrijven voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief gaat vanaf nu gebruikt worden om iedereen op de hoogte te houden van de planning, maar ook voor interessante actualiteiten en zal ongeveer 1 keer per 2 maanden verschijnen. Functioneel dus ;-). Ik wens iedereen veel ‘snuffelplezier’ op de nieuwe site!