massage bij honden

Jørna: “Na lange tijd als humaan sportmasseur gewerkt te hebben, was de stap naar de kynologische massage niet groot. Mijn opleiding tot kynologisch masseur en kynologisch Shiatsumasseur heb ik afgerond bij Kynocompleet.  Sinds 2018 ben ik als docent verbonden aan Kynocompleet, opleidingsinstituut voor kynologische massage.  2018 Staat in het teken van verdere verdieping van de massage!”

een massage-afspraak

Is uw hond onrustig? Heeft hij een blessure, of wilt u dit juist voorkomen? Vertoont uw hond probleemgedrag en ligt pijn of fysiek ongemak hieraan ten grondslag? Heeft uw hond moeite te ontspannen? Wilt u uw hond in optimale conditie houden? Dit, en nog veel meer, zijn redenen om een massage-afspraak in te plannen. 

de mogelijkheden

Als masseur kom ik bij u thuis om uw hond te behandelen. Tijdens de eerste afspraak neem ik samen met u de relevante gegevens van uw hond door. Na een grondige inspectie, beweging-beoordeling en palpatie stel ik een behandelplan op in overleg met de klant en starten we met de eerste massage. 

  • kosten eerste afspraak, inclusief massage € 35,- (1 – 1 1/2 uur)
  • tweede en volgende afspraken € 20,- (20-45 minuten)

’Wilt u zelf weten wat u voor uw hond kunt betekenen op massagegebied? Dan is de workshop Hondenmassage een aanrader! Met grote regelmaat organiseert de Honden Instructieschool deze workshop. Meer informatie: klik hier

 

“Yellow heeft zeker het laatste jaar niet zo lekker relaxed liggen slapen sinds de massage van Jørna!!
Debby Scholtz