Puppycursus

Jong geleerd is oud gedaan en op een positieve manier leert de pup al meerdere gehoorzaamheidsoefeningen. De samenwerking tussen baas en hond staat in deze cursus centraal. Doordat baas en hond elkaar goed leren te begrijpen, wordt er een mooie basis gelegd voor de gehoorzaamheid in de toekomst.

Puppycursus Privé

Een puppycursus is de beste start van een goed hondenleven, dat kan ook  met privéles. Online lesprogramma en 3 (praktijk) contactmomenten om een mooie start te maken met je nieuwe huisgenoot! 

Gehoorzaamheid I (voorheen pubercursus)

In de pubercursus wordt verder gegaan met de aangeleerde oefeningen uit de puppycursus. We gaan “de puntjes op de i” zetten en daarnaast nieuwe oefeningen aanleren. Door op een positieve manier samen te werken met de baas met leuke, nieuwe uitdagingen, wordt de band tussen baas en hond verder versterkt.

Gehoorzaamheid II (voorheen gehoorzaamheid Level 1)

Veel baasjes en honden hebben veel plezier om samen te trainen en dan is deze cursus de aangewezen weg om de gehoorzaamheid verder te optimaliseren. Veel gevarieerde oefeningen, waardoor het voor baas en hond nooit saai wordt!

Gehoorzaamheid III (voorheen gehoorzaamheid Level 2)

Voor de baasjes die het een uitdaging vinden om nog verder in de gehoorzaamheid te gaan, is deze cursus zeer geschikt! Het perfectioneren van werken op afstand, dirigeren van de hond en samenwerking zijn de speerpunten van deze cursus.

Workshops

Workshops van 1,5 uur waarin je samen met je hond onder andere kennis kunt maken met Canine Freestyle, Treiball, Body & Mind en neuswerk. 

Speuren

Al direct vanaf de geboorte is de neus het belangrijkste zintuig van de hond. Je kunt je hond als baas dan ook geen groter plezier doen dan hem zijn neus te laten gebruiken. Tijdens deze cursus wordt op een ontspannen manier geleerd hoe je een spoor kunt uitlopen en hoe je in het speuren kunt samenwerken met de hond.