Lezing Vuurwerkangst

Lezing Vuurwerkangst

***VUURWERKTRAINING***

Het lijkt nog zover weg, maar om je hond goed voor te bereiden op knallen en vuurwerk, is het belangrijk om al vroeg aan de slag te gaan.

De Hondeninstructieschool biedt hiervoor zorg op maat! Omdat geen enkele hond hetzelfde is, is onze training bij vuurwerkangst dat ook niet. Om alle baasjes en honden de best passende ondersteuning te bieden, ziet onze vuurwerktraining er als volgt uit:

Lezing: Op dinsdag 23 oktober is om 19.00 uur een lezing gepland. In deze lezing wordt diep ingegaan op het ontstaan en herkennen van angst, vuurwerkangst en angst voor harde geluiden, wat kun je er aan doen en wat moet je vooral niet doen. Daarnaast ook veel informatie over het inzetten van medicatie of natuurlijke ondersteuning en nog veel meer! Ook voor baasjes die juist angst bij hun hond willen voorkomen, is dit een super interessante avond. De lezing is zonder hond en dus toegankelijk voor iedere geïnteresseerde. De kosten van deze lezing bedragen € 15,- p.p. De locatie waar de lezing gegeven wordt, is de praktijkruimte van Dogs in Shape, in Heemskerk. Een fijne ruimte, waar koffie, thee en iets lekkers uiteraard bij de prijs inbegrepen zijn.

Voor honden die (helaas) al vuurwerkangst ontwikkeld hebben, is verdere begeleiding mogelijk en vaak ook noodzakelijk. Na de lezing is er ruimte om de mogelijkheden voor uw hond te bespreken en af te stemmen, zodat u tijdig de stappen kunt ondernemen die nodig zijn om uw viervoeter door deze periode heen te helpen. 

Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website of door een mail te sturen aan: info@hondeninstructieschool.nl