Dogs in Shape ©

massage bij honden

Jørna: “Na lange tijd als humaan sportmasseur gewerkt te hebben, was de stap naar de kynologische massage niet groot. Mijn opleiding tot kynologisch masseur en kynologisch Shiatsumasseur heb ik afgerond bij Kynocompleet.  Met heel veel plezier help ik honden met massage fysiek en mentaal in balans te komen/blijven onder de naam Dogs in Shape ©. Dogs in Shape werkt samen met Kynocompleet en als docent ben ik aan dit opleidingsinstituut voor kynologische massage verbonden.  2018 staat in het teken van verdere verdieping van de massage!”

wanneer is massage wenselijk?

Is uw hond onrustig? Heeft hij een blessure, of wilt u dit juist voorkomen? Vertoont uw hond probleemgedrag en ligt pijn of fysiek ongemak hieraan ten grondslag? Heeft uw hond moeite te ontspannen? Wilt u uw hond in optimale fysieke en mentale conditie krijgen of houden? Dit, en nog veel meer, zijn redenen om een massage-afspraak in te plannen. 

Vindt u het fijn om zelf te weten wat u met massage voor uw hond kunt betekenen? Via een privé workshop geef ik u graag de benodigde handvatten!

de mogelijkheden

Als masseur kom ik bij u thuis om uw hond te behandelen. Tijdens de eerste afspraak neem ik samen met u de relevante gegevens van uw hond door. Na een grondige inspectie, beweging-beoordeling en palpatie stel ik een behandelplan op in overleg met de klant en starten we met de eerste massage. ***m.i.v. half juni zullen de massages in de praktijk plaats hebben. Hier is alle ruimte en zijn alle faciliteiten aanwezig om uw hond de beste behandeling te geven***

  • kosten eerste afspraak, inclusief massage € 50,- (1 – 1 1/2 uur)
  • tweede en volgende afspraken € 25,- (20-30 minuten)

’Wilt u zelf weten wat u voor uw hond kunt betekenen op massagegebied? U kunt ook een workshop volgen of zelfs een basisopleiding! Kijk op de site van Dogs in Shape voor meer informatie!

“Yellow heeft zeker het laatste jaar niet zo lekker relaxed liggen slapen sinds de massage van Jørna!!
Debby Scholtz