De workshop

De Kind – Hond Workshop is een superleuke en leerzame activiteit voor honden met hun jonge hondenbaasjes. Het doel van de workshop is om de omgang van de kinderen met hun hond te verbeteren. Kinderen hebben vaak al een speciale band met hun hond. Door samen leuke oefeningen te doen en beter te weten hoe ze met hun hond kunnen trainen en samenwerken, groeit de band tussen kind en hond nog verder. De kinderen leren hondentaal beter te begrijpen en daar mee om te gaan. Dit komt niet alleen ten goede aan de band met de eigen hond, maar ook aan de benadering van en omgang met andere honden. De workshop bestaat onder andere uit uitdagende parcourtjes, onderdelen van behendigheid, balanstraining, zoeken, hersenwerk en gehoorzaamheid op een speelse manier voor baasje en hond.

Meer informatie

Tijdens de workshop worden alleen honden toegelaten die sociaal zijn met andere honden en mensen. Ook is het belangrijk dat de kinderen fysiek in staat zijn hun hond bij zich te kunnen houden. We werken in kleine groepjes (maximaal 6 kinderen) en 2 ervaren instructeurs. 

De kinderen volgen de workshop (1,5 uur) zonder ouders/verzorgers. Na afloop hebben de kinderen ruimschoots de tijd om aan hun ouders/verzorgers te laten zien wat ze allemaal geleerd en gedaan hebben! 

De kosten bedragen € 25,- per baas/hond combinatie.