Combicursussen

In al onze combicursussen zitten elementen van behendigheid, daarnaast heeft elke combicursus een eigen thema geïnspireerd op de favorieten van onze eigen honden. 

\

Combicursus Ossie

Ossie is gek van gehoorzaamheid en ‘laag bij de grond oefeningen’. In deze cursus gaan we aan de slag met behendigheid (zonder sprongen), veel tunnelwerk, Hoopers en trainen op afstand.

 

 

\

Combicursus Diwa

Diwa maak je eigenlijk blij met alles, maar vooral detectie is een favoriet. In deze cursus gaan we aan de slag met de neus, maar ook met behendigheid en funoefeningen.

\

Extra informatie

 De combicursussen bestaan uit 4 wekelijkse lessen van 45 minuten. Onze combicursussen zijn alleen toegankelijk voor cursisten van de HIS. 

De kosten van deze cursus bedragen € 100,-

Geplande combicursussen:

Binnenkort nieuwe opties. Wil je op de wachtlijst voor een cursus, mail dan naar contact@hondeninstructieschool.nl 

\

Combicursus Gwindi

Gwindi is een dame in balans en deze cursus staat dus ook in het teken van het vinden van de balans. De oefeningen zijn een mix tussen behendigheid, balanstraining en funoefeningen.

\

Combicursus Coco

Coco werkt graag buiten de kaders, de freestyle is dan ook helemaal haar ding. In deze cursus combineren we de behendigheid met de Canine Freestyle en vooral heel veel plezier en samenwerking.

\

Combicursus Macy

Macy is net als Diwa een blij ei. Neus en denkspelletjes zijn haar favoriet, tijdens deze cursus gaan we daarmee aan de slag in combinatie met behendigheid.