Gehoorzaamheid I

Samenwerking, gehoorzaamheid, plezier en intensieve begeleiding bij de opvoeding en het gedrag van je hond. Praktijklessen in kleine groepjes en thuis op je gemak alle oefeningen in woord en beeld herhalen via de online ondersteuning. In de Gehoorzaamheid I wordt verder gegaan met de aangeleerde oefeningen uit de puppycursus. We gaan “de puntjes op de i” zetten en daarnaast nieuwe oefeningen aanleren. Door op een positieve manier samen te werken met de baas met leuke, nieuwe uitdagingen, wordt de band tussen baas en hond verder versterkt.

Gehoorzaamheid I

In de cursus Gehoorzaamheid I wordt verder gegaan met de aangeleerde oefeningen uit de puppycursus (of de Basis Gehoorzaamheid. We gaan hierbij “de puntjes op de i” zetten en daarnaast nieuwe oefeningen aanleren. Tijdens de praktijklessen komen alle oefeningen aan de orde. En daarnaast heb je gedurende 4 maanden toegang tot ons super uitgebreide online-programma. 

Door op een positieve manier verder te werken aan de gehoorzaamheid en met de hond aan de slag te gaan met leuke, nieuwe uitdagingen, raken baas en hond steeds meer op elkaar ingespeeld. Na het volgen van de puppycursus en de pubercursus heeft u een goede basis gelegd voor een fijne toekomst met de hond! 

Meer informatie

 De cursus bestaat uit 6 wekelijkse praktijklessen van 45 minuten en een uitgebreid online lesprogramma met alle oefeningen in beeld, stapsgewijs uitgeschreven + heel veel theorie. Deze cursus is alleen toegankelijk voor cursisten die bij de Hondeninstructieschool de Puppycursus of de Basis Gehoorzaamheid afgerond hebben. Zowel tijdens de lessen als erbuiten kan je uiteraard altijd met je vragen terecht. De groep bestaat uit maximaal 6 honden en hun baasjes. Tijdens de lockdown is het aantal cursisten per cursus aangepast aan de op het moment van de cursus geldende maatregelen.
Het online gedeelte is na ontvangst van de betaling beschikbaar via de mooie online leeromgeving van Dogs in Shape, dus je kunt direct starten.

De kosten van deze cursus bedragen € 150,-.

Geplande cursussen Gehoorzaamheid I :

Dinsdag 17 augustus 19.00 uur ***VOL***
Woensdag 18 augustus 10.00 uur ***VOL***
Maandag 23 augustus 19.00 uur ***VOL***
Dinsdag 24 augustus 19.00 uur ***VOL***
Vrijdag 27 augustus 18.00 uur 
Woensdag 22 september 09.00 uur ***VOL***