Het Team

Jørna van Wingerden

Als je van je passie je werk mag maken, dan is elke werkdag een feestje. Het geeft mij, als instructeur en gedragstherapeut, enorm veel voldoening om met de juiste training en begeleiding ervoor te zorgen dat baas en hond zoveel mogelijk plezier aan elkaar beleven. Betrokkenheid, kennis en aandacht staan bij mij hoog in het vaandel. Iedere combinatie tussen baas en hond is weer anders en het uiterste halen uit iedere combinatie is een prachtige uitdaging. Ik ben tevens werkzaam in mijn eigen praktijk (Dogs in Shape) als veterinair osteopaat en kynologisch massagetherapeut (allround, sport en shiatsu). Een hond die zowel fysiek als mentaal in balans is, is een gelukkige hond! 

Ik ben afgestudeerd als instructeur en gedragstherapeut bij Dogvision en aangesloten bij de NVHG. Bij Supple Spine Institute heb ik mijn opleiding tot veterinair osteopaat met succes afgerond.

Om mijn kennis op peil te houden, volg ik jaarlijks meerdere scholingen, workshops en lezingen. Daarnaast breid ik mijn kennis en vaardigheden uit met opleidingen.

Bianca Sinnema

Na jaren met mijn eigen 3 honden alle mogelijke trainingen gevolgd te hebben besloot ik van mijn hobby mijn werk te maken en daar geniet ik nog elke dag  van. Op het trainingsveld staan met alle enthousiaste baasjes en honden is elke keer weer een feest! Niets is mooier dan het zien ontstaan van een team en dat is waar ik naar streef tijdens de lessen. Naast de gehoorzaamheidscursussen geef ik ook de cursus Treibball, Canine Freestyle en Tricks & Trucs. 

Ik heb mijn opleiding Kynologisch Instructeur gevolgd bij O&O. De opleiding Canine Freestyle Instructeur bij Brigitte van Gestel van Canine Company en de opleiding Treiball Instructeur beginners en gevorderde combinaties bij Sportdog.  

Het is belangrijk om nieuwe kennis op te doen, daarom volg ik regelmatig scholingen, workshops, lezingen en opleidingen.