De cursus

In de cursus Gehoorzaamheid I wordt verder gegaan met de aangeleerde oefeningen uit de puppycursus. We gaan hierbij “de puntjes op de i” zetten en daarnaast nieuwe oefeningen aanleren. Tijdens de praktijklessen komen alle oefeningen aan de orde. En daarnaast heb je gedurende 4 maanden toegang tot ons super uitgebreide online-programma. 

Door op een positieve manier verder te werken aan de gehoorzaamheid en met de hond aan de slag te gaan met leuke, nieuwe uitdagingen, raken baas en hond steeds meer op elkaar ingespeeld. Na het volgen van de puppycursus en de pubercursus heeft u een goede basis gelegd voor een fijne toekomst met de hond! 

Meer informatie

De cursus bestaat uit 6 wekelijkse praktijklessen van 45 minuten en een uitgebreid online lesprogramma met alle oefeningen in beeld, stapsgewijs uitgeschreven + heel veel theorie. Zowel tijdens de lessen als erbuiten kan je uiteraard altijd met je vragen terecht. De groep bestaat uit maximaal 6 honden en hun baasjes.
Het online gedeelte is na ontvangst van de betaling beschikbaar via de mooie online leeromgeving van Dogs in Shape, dus je kunt direct starten.

De kosten van deze cursus bedragen € 150,-