Puppycursus

Samenwerking, gehoorzaamheid, plezier en intensieve begeleiding bij de opvoeding en het gedrag van je pup. Praktijklessen in kleine groepjes en thuis op je gemak alle oefeningen in woord en beeld herhalen via de online ondersteuning. Puppycursus bij de Honden Instructieschool:  De beste start van een goed hondenleven!

De puppycursus

Onze puppycursus bestaat uit een heel groot praktisch gedeelte. Tijdens de praktijklessen komen alle oefeningen aan de orde. En daarnaast heb je gedurende 4 maanden toegang tot ons super uitgebreide online-programma.  In woord en beeld (met heel veel beeldmateriaal) word je begeleid in het trainen van je hond. Je kunt op deze manier niet alleen de oefeningen en uitbreidingen hiervan uit de praktijklessen extra oefenen, je krijgt daarnaast heel veel extra oefeningen zoals zoekspelletjes en andere samenwerkingsoefeningen.

Ook krijg je volop adviezen voor dagelijkse zaken waar je met een pup tegenaan kunt lopen: bijtgedrag, zindelijkheidstraining, benchtraining en ga zo maar door.

Zowel tijdens de praktijklessen, maar ook tussen lessen door kun je uiteraard bij je instructeur terecht.  Deze cursus is geschikt voor pups tot de leeftijd van ongeveer 7 maanden (oudere honden in overleg met de instructeur).

Meer informatie

De cursus bestaat uit 6 wekelijkse praktijklessen van 45 minuten en een uitgebreid online lesprogramma met alle oefeningen in beeld, stapsgewijs uitgeschreven + heel veel theorie. Zowel tijdens de lessen als erbuiten kan je uiteraard altijd met je vragen terecht. De groep bestaat uit maximaal 6 honden en hun baasjes.
Het online gedeelte is na ontvangst van de betaling direct beschikbaar in ‘mijn account’.

De kosten van deze cursus bedragen € 180,-