Teambuilding met je hond

Samenwerking, gehoorzaamheid, plezier en intensieve begeleiding bij de opvoeding en het gedrag van je hond. Praktijklessen in kleine groepjes en thuis op je gemak alle oefeningen in woord en beeld herhalen via de online ondersteuning. 

Teambuilding met je hond

Deze cursus is speciaal voor geadopteerde honden (zowel uit het asiel als uit het buitenland) en voor jonge honden of als opfriscursus. In deze cursus wordt een goede basis gelegd op het gebied van gehoorzaamheid en samenwerking.
Vanuit een goede band en wederzijds vertrouwen worden vele basis gehoorzaamheidsoefeningen getraind. Denk hierbij aan wandelen zonder trekken, hierkomen, samenwerking, beheersoefeningen enzovoorts.  Al deze oefeningen komen tijdens de praktijklessen aan de orde. Daarnaast krijg je volop adviezen voor zaken waar je met een herplaatste hond of een jonge hond tegenaan kunt lopen. 
Veiligheid staat bij ons voorop. Honden die agressie vertonen naar  mensen of andere honden kunnen niet aan groepscursussen deelnemen. Twijfel je of je hond geschikt is voor een cursus? Neem dan contact met ons op voor je inschrijft. We bespreken graag wat voor jou en jouw hond de beste oplossing is. Let op! Dit is geen gedragscursus/gedragstherapie. Deze cursus is niet geschikt voor honden met gedragsproblemen.

Na het volgen van deze cursus kun je met deze gedegen basis starten met de cursus Gehoorzaamheid I. 

Meer informatie

De cursus bestaat uit 5 wekelijkse praktijklessen van 45 minuten. Zowel tijdens de lessen als erbuiten kan je uiteraard altijd met je vragen terecht. De groep bestaat uit maximaal 5 honden en hun baasjes. 

Onze groepscursussen zijn alleen toegankelijk voor honden die geen agressie vertonen naar  mensen en andere honden. Dit is geen cursus voor honden met gedragsproblemen (angst, agressie, etc). Neem bij twijfel telefonisch contact op voordat je inschrijft. 

De kosten van deze cursus bedragen € 175,-