Gehoorzaamheid II

Samenwerking, gehoorzaamheid, plezier en intensieve begeleiding bij de opvoeding en het gedrag van je hond. Praktijklessen in kleine groepjes. Veel baasjes en honden hebben plezier om samen te trainen en dan is deze cursus de aangewezen weg om de gehoorzaamheid verder te optimaliseren. Veel gevarieerde oefeningen, waardoor het voor baas en hond nooit saai wordt!

 

Gehoorzaamheid II

 Nadat zowel baas als hond in de puppycursus en Gehoorzaamheid 1 hebben geleerd hoe leuk het is om samen te trainen, is deze cursus de aangewezen weg om de gehoorzaamheid verder te optimaliseren. Er wordt veel gewerkt met oefeningen waarbij de hond los van de lijn is en met oefeningen op grotere afstand van de baas.

De oefeningen zijn gevarieerd en uitdagend. Voor baas en hond blijft het daardoor een feestje om met elkaar samen te werken!

Meer informatie

De cursus bestaat uit 6 wekelijkse praktijklessen van 45 minuten.  Deze cursus is alleen toegankelijk voor cursisten die bij de Honden Instructieschool de cursus Gehoorzaamheid I  hebben afgerond of als instroomcursist.

De kosten van deze cursus bedragen € 180,-.